"Specifika malých a středních podniků v ČR a Rusku" - Prokhorova, Tatiana; Vojík, Vladimír, 1944-; Dudashvili, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Vymezení základních pojmů a předpokladů,Charakteristika Ruska a České Republiky, Pravní aspekty podnikání malých a středních firem,Daňová problematika malých a středních firem,Podpora malého a středních podnikání v Ruské federaci,Podpora malého a středního podnikání v České Republice,Instituce pro podporu malého a středního podnikání v České Republice,Instituce pro podporu malého a středního podnikání v Ruské Federaci,Výhody a nevýhody podnikání v Rusku a v České Republice.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses