Identifikace nových trhů pro vozidla Tatra v Africe - Šembera, Martin (2008)
Práce přihližuje problematiku vyhledávání nových trhů a v praktické části je zaměřena na analýzu afrických zemí, kde hledá nové příležitosti pro nákladní vozidla Tatra. Úkolem práce je zmapování potenciálních subjektů, které by mohly mít o nákladní vozy zájem a uvést kontakty, s jejichž pomocí by Tatra a.s. mohla rozvinout své obchodní aktivity v Africe.