Identifikace nových trhů pro vozidla Tatra v Africe - Šembera, Martin; Přikrylová, Jana, 1951-; Kunčický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce přihližuje problematiku vyhledávání nových trhů a v praktické části je zaměřena na analýzu afrických zemí, kde hledá nové příležitosti pro nákladní vozidla Tatra. Úkolem práce je zmapování potenciálních subjektů, které by mohly mít o nákladní vozy zájem a uvést kontakty, s jejichž pomocí by Tatra a.s. mohla rozvinout své obchodní aktivity v Africe.
Vedoucí práce: Jana Přikrylová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Afrika; bakalářské práce; Africa; bachelor's theses