Kvalita života v ČR, její regionální diferenciace a sociální souvislosti - Vavrušová, Pavla; Heřmanová, Eva, 1959-; Brown, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá regionální diferenciací kvality života v České republice. První část je věnována vymezení pojmu "kvalita života" a problémům s tím spojených (definice pojmu, měřitelnost). Druhá část popisuje jednotlivé vybrané ukazatele kvality života a způsob jejího hodnocení. Práce dále obsahuje zhodnocení a srovnání kvality života mezi jednotlivými kraji České republiky a mezi okresy Zlínského kraje.
Vedoucí práce: Eva Heřmanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses