Získávání, výběr a adaptace pracovníků do obchodního týmu - Hamr, Jan (2008)
Práce se snaží odpovědět na otázku, zda je možné teoretické poznatky z oblasti získávání, výběru a adaptace pracovníků úspěšně aplikovat i v oblasti obchodu a budování obchodních týmů. Postupy popsané v teoretické části jsou doplněny praktickými poznatky autora z oblasti získávání, výběru a adaptace pracovníků do obchodního týmu společnosti OVB Allfinanz. V praktické části je popsána účast obchodního týmu společnosti OVB Allfinanz na veletrhu pracovních příležitostí Šance na VŠE a její výsledky.