Získávání, výběr a adaptace pracovníků do obchodního týmu - Hamr, Jan; Lukeš, Martin, 1976-; Slezáková, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se snaží odpovědět na otázku, zda je možné teoretické poznatky z oblasti získávání, výběru a adaptace pracovníků úspěšně aplikovat i v oblasti obchodu a budování obchodních týmů. Postupy popsané v teoretické části jsou doplněny praktickými poznatky autora z oblasti získávání, výběru a adaptace pracovníků do obchodního týmu společnosti OVB Allfinanz. V praktické části je popsána účast obchodního týmu společnosti OVB Allfinanz na veletrhu pracovních příležitostí Šance na VŠE a její výsledky.
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses