Kvalita poskytovaných služeb Knihovny Matěje Josefa Sychry - Jičínská, Gabriela (2008)
Práce se zabývá problematikou aplikace kvality v institucích veřejné správy, konkrétně v knihovnách. Popisuje historický vývoj, koncepce budoucího rozvoje a metody hodnocení kvality v těchto institucích. Na základě těchto informací jsou sestavena kritéria pro posouzení kvality poskytovaných služeb,jež vychází z řady norem ISO 9000 a systému CAF. Praktická část se podrobněji zabývá možností posouzení kvality poskytovaných služeb dle nastavených kritérií u konkrétní knihovny.