Ocenění společnosti s Autoleasing, a.s. - Beneš, Martin (2008)
Strategická a finanční analýza společnosti s Autoleasing. Finanční plán výsledovky, rozvahy a výkazu cash flow. Tržní ocenění společnosti za použití metod DCF equity a KČV paušální. Stanovení hodnoty společnosti.