Ocenění společnosti s Autoleasing, a.s. - Beneš, Martin; Mařík, Miloš, 1947-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Strategická a finanční analýza společnosti s Autoleasing. Finanční plán výsledovky, rozvahy a výkazu cash flow. Tržní ocenění společnosti za použití metod DCF equity a KČV paušální. Stanovení hodnoty společnosti.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses