Analýza systému BOZP ve společnosti MOTOR JIKOV Strojírenská, a. s. dle požadavků OHSAS 18001. - Dušková, Barbora; Pincová, Eva; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce je zpracována ve společnosti MOTOR JIKOV Strojírenská, a. s., je členěna na část teoretickou s vysvětlením základních pojmů BOZP, přístupů managementu BOZP, uvedené legislativy BOZP a zaměření na princip prevence. Praktická část hodnotí systém BOZP ve společnosti, obsahuje zhodnocení současného stavu BOZP ve společnosti podle požadavků normativního doporučení OHSAS 18001. Diplomová práce obsahuje vyhodnocení a doporučení pro úspěšnou certifikaci systému BOZP, kterou se organizace chystá provést koncem roku 2008.
Vedoucí práce: Eva Pincová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses