Komparace současného stavu s požadavky normy ČSN EN ISO 9001 2001 ve firmě Tiskárna Brouček - Vovsová, Zuzana; Pincová, Eva; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
The objective of this diploma paper is a comparison of present status of the small firm Tiskárna Brouček with standards ISO 9001. ISO 9001 refers to system of quality management.There are many recommendations to help change some nonconforming activities at the printing shop Tiskárna Brouček.
Vedoucí práce: Eva Pincová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses