Vliv přímých zahraničních investic na hospodářský vývoj v zemích Jihovýchodní Asie - Joukl, Jaromír (2008)
Práce pojednává o vlivu přímých zahraničních investic na rozvoj sedmi vybraných zemí regionu Jihovýchodní Asie a o jejich pozici v souvislosti s potenciálem příjmu FDI.