Vliv přímých zahraničních investic na hospodářský vývoj v zemích Jihovýchodní Asie - Joukl, Jaromír; Tegze, Miron, 1954-; Nováček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Práce pojednává o vlivu přímých zahraničních investic na rozvoj sedmi vybraných zemí regionu Jihovýchodní Asie a o jejich pozici v souvislosti s potenciálem příjmu FDI.
Vedoucí práce: Miron Tegze
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses