Přímé zahraniční investice do České republiky v oblasti služeb - Dubský, Oldřich (2008)
Diplomová práce se zabývá rozborem přílivu zahraničních investic do České republiky, když je především zaměřena na sektor služeb. V práci je zmíněn kompletní vývoj přílivu přímých zahraničních investic, stejně tak chrakteristika sektoru služeb. Pozornost je dále zaměřena na podporu těchto sektorů ze strany českého státu. V průběhu práce a hlavně v jejím závěru se objevují konkrétní studie investorů, které dokreslují vývoj výše zmíněných témat.