Přímé zahraniční investice do České republiky v oblasti služeb - Dubský, Oldřich; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Diplomová práce se zabývá rozborem přílivu zahraničních investic do České republiky, když je především zaměřena na sektor služeb. V práci je zmíněn kompletní vývoj přílivu přímých zahraničních investic, stejně tak chrakteristika sektoru služeb. Pozornost je dále zaměřena na podporu těchto sektorů ze strany českého státu. V průběhu práce a hlavně v jejím závěru se objevují konkrétní studie investorů, které dokreslují vývoj výše zmíněných témat.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses