Zavádění udržitelného cestovního ruchu - Balejová, Michaela (2008)
Hlavním cílem mé diplomové práce je zjistit a zhodnotit postoj a také informovanost poskytovatelů ubytovacích zařízení k ochraně životního prostředí. Statictické údaje jsou zjištěny na základě sestaveného dotazníku a zapracovány v závěru práce.