Zavádění udržitelného cestovního ruchu - Balejová, Michaela; Remtová, Květa; Hadrabová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Hlavním cílem mé diplomové práce je zjistit a zhodnotit postoj a také informovanost poskytovatelů ubytovacích zařízení k ochraně životního prostředí. Statictické údaje jsou zjištěny na základě sestaveného dotazníku a zapracovány v závěru práce.
Vedoucí práce: Květa Remtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses