? Instituce ochrany spotřebitele v cestovním ruchu? - Shvets, Yulia; Petrů, Zdenka, 1953-; Houška, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Analýza informací o legislativní a instituční bázi ochrany práv spotřebitele ve světě s podrobnějším pohledem na Českou republiku a Evropskou unii.Problematika ochrany spotřebitele v oblasti cestovního ruchu. Typické postupy při vymáhaní práv a zjištění, zdá tyto postupy jsou efektivní.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses