Analýza postavení podniku na trhu - koncern Volkswagen AG - Vašek, Martin (2008)
Tato práce pojednává o postavení koncernu Volkswagen AG na trhu, a to především z hlediska sortimentu a tržního podílu. Práce sestává z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou přiblíženy sortimenty jednotlivých automobilek koncernu a je provedena analýza jejich postavení na trhu. Cílem praktické části je odhalit nedostatky a rezervy koncernu a navrhnout opatření k jejich eliminaci.