Analýza postavení podniku na trhu - koncern Volkswagen AG - Vašek, Martin; Malý, Václav; Schiller, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce pojednává o postavení koncernu Volkswagen AG na trhu, a to především z hlediska sortimentu a tržního podílu. Práce sestává z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou přiblíženy sortimenty jednotlivých automobilek koncernu a je provedena analýza jejich postavení na trhu. Cílem praktické části je odhalit nedostatky a rezervy koncernu a navrhnout opatření k jejich eliminaci.
Vedoucí práce: Václav Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses