Proces recruitmentu v ČSOB - Bečková, Martina (2008)
Diplomová práce se zabývá procesem recruitmentu z hlediska aplikace teoretických předpokladů na praxi v Československé obchodní bance a.s. ("ČSOB"). Součástí diplomové práce je i shrnutí změn, které v procesu recruitmentu v ČSOB probíhají a zhodnocení klíčových charakteristik výkonu tohoto procesu.