Proces recruitmentu v ČSOB - Bečková, Martina; Němec, Otakar; Vejplacha, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá procesem recruitmentu z hlediska aplikace teoretických předpokladů na praxi v Československé obchodní bance a.s. ("ČSOB"). Součástí diplomové práce je i shrnutí změn, které v procesu recruitmentu v ČSOB probíhají a zhodnocení klíčových charakteristik výkonu tohoto procesu.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses