Podnikateľský plán a výber vhodnej právnej formy v pohostinstve - Kostovčíková, Jana (2008)
Práca analyzuje jednotlivé právne formy v oblasti pohostinstva, vyberá tú najvhodnejšiu. Ďalej popisuje postup vytvorenia podnikateľského plánu k založeniu kaviarne v hlavnom meste Českej Republiky - Prahe.