Podnikateľský plán a výber vhodnej právnej formy v pohostinstve - Kostovčíková, Jana; Vojík, Vladimír, 1944-; Hlaváč, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práca analyzuje jednotlivé právne formy v oblasti pohostinstva, vyberá tú najvhodnejšiu. Ďalej popisuje postup vytvorenia podnikateľského plánu k založeniu kaviarne v hlavnom meste Českej Republiky - Prahe.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses