Využití metod operačního výzkumu v prostředí strojírenského závodu - Pytlík, Martin; Lagová, Milada, 1941-; Jablonský, Josef, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce vybírá devět metod operačního výzkumu, které by bylo možné aplikovat ve strojírenském závodě EvoBus Bohemia, s.r.o. v Holýšově, ověřuje jejich použitelnost na reálných příkladech a mapuje problémy spojené s jejich případnou implementací. Taktéž hodnotově vyčísluje přínosy jednotlivých metod za určité časové období, zpravidla za rok. Na závěr jsou uvedena doporučení, jejich splnění by mělo vést k optimalizaci dílčích součástí celého výrobního systému.
Vedoucí práce: Milada Lagová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses