Informační povinnost bank v České republice - Šípek, Jan (2008)
Diplomová práce se zabývá informační povinností komerčních bank vůči různým subjektům. Diplomová práce je rozdělena do 3 rovin a 6 kapitol. Práce obsahuje ucelený přehled o informační povinnosti bank vůči České národní bance, Finančnímu analytickému útvaru MF a veřejnosti. Je určitým návodem, jak mohou klienti hodnotit banky na základě jimi zveřejňovaných informací.