Informační povinnost bank v České republice - Šípek, Jan; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vorek, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zabývá informační povinností komerčních bank vůči různým subjektům. Diplomová práce je rozdělena do 3 rovin a 6 kapitol. Práce obsahuje ucelený přehled o informační povinnosti bank vůči České národní bance, Finančnímu analytickému útvaru MF a veřejnosti. Je určitým návodem, jak mohou klienti hodnotit banky na základě jimi zveřejňovaných informací.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; veřejnost; diplomové práce; public sphere; master's theses