Testování úspěšnosti vybraných investičních strategií - Kočí, Josef (2008)
Diplomová práce se zabývá ověřováním efektů nízkého P/E ukazatele a nízkého P/BV ukazatele na BCPP v období 1996-2006 pro P/E ukazatel a 2001-2006 pro P/BV ukazatel. Pro každý ukazatel je nejdříve rozebrána teorie, po ní následuje výpočet běžného P/E a běžného P/BV ukazatele a nakonec ověření efektů nízkého P/E a P/BV ukazatele.