Testování úspěšnosti vybraných investičních strategií - Kočí, Josef; Radová, Jarmila; Musílek, Petr, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce se zabývá ověřováním efektů nízkého P/E ukazatele a nízkého P/BV ukazatele na BCPP v období 1996-2006 pro P/E ukazatel a 2001-2006 pro P/BV ukazatel. Pro každý ukazatel je nejdříve rozebrána teorie, po ní následuje výpočet běžného P/E a běžného P/BV ukazatele a nakonec ověření efektů nízkého P/E a P/BV ukazatele.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses