Corporate social responsibility jako součást strategie malé firmy - Linhartová, Zuzana; Džbánková, Zuzana, 1967-; Dušková, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem této práce bylo zmapování situace konceptu CSR se zaměřením na malý podnik. Stěžejní přínos pak spočívá především v aplikaci konkrétního návrhu CSR a jeho implementace do celkové podnikatelské strategie reprezentanta malých a středních podniků ? výzkumné agentury Market Vision, s.r.o.Jednotlivé kroky implementace CSR jsou navrženy z hlediska COSORE ? Balance ? Scorecard modelu, ve kterém se na tuto problematiku nahlíží ze čtyř základní perspektiv ? zainteresovaných stran, finanční, procesní a perspektivy učení a růstu. Zásadním bodem této části práce byla identifikace všech důležitých aktivit v podniku, které se týkají modelu CSR a pomocí dotazování se zjišťuje, kde se firma již realizuje a v jakém směru má stále rezervy pro naplnění hlavních myšlenek konceptu.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses