Rodinná politika na Slovensku, zkoumání vlivu rodinných dávek na porodnost - Valášek, Ľuboš (2008)
Cílem diplomové práce je popsat problematiku rodiny a rodinnou politiku na Slovensku a zároveň posoudit pomocí statistických metod účinnost jednoho z jejich hlavních opatření, kterým jsou rodinné dávky, na vývoj porodnosti v rámci období let 1950 ? 2006.