Rodinná politika na Slovensku, zkoumání vlivu rodinných dávek na porodnost - Valášek, Ľuboš; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem diplomové práce je popsat problematiku rodiny a rodinnou politiku na Slovensku a zároveň posoudit pomocí statistických metod účinnost jednoho z jejich hlavních opatření, kterým jsou rodinné dávky, na vývoj porodnosti v rámci období let 1950 ? 2006.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses