Zajištění BOZP ve společnosti Léčebné lázně Mariánské Lázně, a. s. - Kancaová, Naďa (2008)
Teoreticko-metodologická část: Zajištění potřebných legislativních předpisů; Aplikační část: Charakteristika lázeňské společnosti, povinnosti zaměstnavatelů, práva a povinnosti zaměstnanců, analýza úrazovosti, podmínky na pracovní prostředí, podmínky pro používání vyhrazených technických zařízení, zajištění BOZP v jednotlivých provozech společnosti, školení zaměstnanců v otázkách BOZP; Závěr: Doporučení pro management. Klíčová slova: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci; pracovní úraz; osobní ochranné pracovní prostředky; zákoník práce; vyhrazená technická zařízení; kategorizace práce; inspekce práce; školení v otázkách BOZP; odborná způsobilost; bezpečnostní značky