Zajištění BOZP ve společnosti Léčebné lázně Mariánské Lázně, a. s. - Kancaová, Naďa; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Teoreticko-metodologická část: Zajištění potřebných legislativních předpisů; Aplikační část: Charakteristika lázeňské společnosti, povinnosti zaměstnavatelů, práva a povinnosti zaměstnanců, analýza úrazovosti, podmínky na pracovní prostředí, podmínky pro používání vyhrazených technických zařízení, zajištění BOZP v jednotlivých provozech společnosti, školení zaměstnanců v otázkách BOZP; Závěr: Doporučení pro management. Klíčová slova: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci; pracovní úraz; osobní ochranné pracovní prostředky; zákoník práce; vyhrazená technická zařízení; kategorizace práce; inspekce práce; školení v otázkách BOZP; odborná způsobilost; bezpečnostní značky
Vedoucí práce: Eva Pincová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses