Příspěvek ke studiu hospodářského vývoje Chile za vlády S. Allendeho a A. Pinocheta - Krejčová, Adéla; Ševčík, Miroslav, 1958-; Soukup, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Cílém této diplomové práce bude komparační analýza politického, hospodářského a sociálního vývoje Chile za vlády socialistů na počátku 70. let 20. století a za vlády vojenského režimu generála A. Pinocheta. Cílem bude rovněž analýza politických a ekonomických příčin státního převratu v roce 1973 a analýza komplexní přeměny hospodářské politiky běhěm autoritativního režimu A. Pinocheta. Závěrečná kapitola bude věnována srovnání stavu chilského hospodářství na počátku 70. let a stavu v průběhu 80. let 20. století.
Vedoucí práce: Miroslav Ševčík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses