Specifika trhu práce IT aplikovaná na mezinárodní společnost Devoteam, s.r.o. - Najmanová, Veronika (2008)
Diplomová práce se zaměřuje na makroekonomickou a mikroekonomickou analýzu trhu práce v IT sektoru. Mikroanalytická část práce se věnuje analýze motivace a spokojenosti ve firmě Devoteam, s.r.o. Výsledkem práce je doporučení pro personální politiku společnosti (na základě zjištěných informací z makro a mikroanalýzy trhu).