Specifika trhu práce IT aplikovaná na mezinárodní společnost Devoteam, s.r.o. - Najmanová, Veronika; Formánková, Dana, 1972-; Bernolle, Sylvain; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zaměřuje na makroekonomickou a mikroekonomickou analýzu trhu práce v IT sektoru. Mikroanalytická část práce se věnuje analýze motivace a spokojenosti ve firmě Devoteam, s.r.o. Výsledkem práce je doporučení pro personální politiku společnosti (na základě zjištěných informací z makro a mikroanalýzy trhu).
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; motivace; trh práce; diplomové práce; motivation (psychology); labor market; master's theses