Návrh zavedení - Identity Management systému pro společnost Tesco stores a.s. - Pešek, Jiří; Švecová, Lenka; Kaisrlík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V této diplomové práci se zabývám právě návrhem zavedení takového komplexního informačního systému, konkrétně Identity management systému. Toto téma jsem si zvolil z mnoha důvodů. Tím hlavním je možnost praktického užití závěrů této práce pro samotnou společnost Tesco, i když připouštím, že některé oblasti nejsou postiženy v takové detailnosti, jaká by byla pro společnost potřebná pro finální rozhodnutí ze strany managementu. Zaměřil jsem se především na oblast možných rizik, na nedostatky stávajícího systému a na analýzu nového navrhovaného systému.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses