Marketingové nástroje fondů kolektivního investování - Petríková, Tereza; Malý, Václav; Chlumský, Jan;Ing.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se zabývá marketingovými nástroji v oblasti kolektivního investování. První část práce seznamuje čtenáře s možnými variantami investičních produktů dostupných na českém finančním trhu. Podrobně se pak věnuje fondům kolektivního investování. Druhá část je věnována popisu a charakteristice marketingových nástrojů obsažených v marketingovém mixu pro fondy kolektivního investování. Cílem práce je seznámit čtenáře s marketingovými praktiky investičních společností, jejichž snahou je přiblížit fondy veřejnosti a získat co nejširší segment investorů.
Vedoucí práce: Václav Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses