Internet a kapitálové trhy - Štempin, Miroslav; Pígl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Díky dynamickému rozvoji internetu v posledních letech nahradilo online obchodování pomocí tzv. internetových brokerů klasický způsob obchodování "přes přepážku" a umožnilo tak každému řídit si svoje finance z pohodlí domova na "vysoké úrovni". Díky tomuto vývoji se objevilo i spousta druhů nových investičních instrumentů určených pro drobné investory v podobě různých derivátových kontraktů a certifikátů. Na internetu je též možno nalézt spoustu užitečných "free" informačních zdrojů týkajících se fundamentálních a technických dat.
Vedoucí práce: Jan Pígl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses