Finanční analýza společnosti Metrostav, a.s. - Aubrechtová, Andrea (2008)
Ve své bakalářské práci jsem zpracovala finanční analýzu společnosti Metrostav, a.s. V první části, která je teoretická, vymezuji metody používané ve finanční analýze. Ve druhé části, praktické, nejprve uvádím konkrétní informace o společnosti a poté aplikuji metody finanční analýzy. Provádím externí finanční analýzu, neboť nemám k dispozici konkrétní informace o činnosti podniku. Na závěr shrnuji výsledky analýzy a hodnotím vývoj společnosti.