Finanční analýza společnosti Metrostav, a.s. - Aubrechtová, Andrea; Krauseová, Jaruše, 1944-; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Ve své bakalářské práci jsem zpracovala finanční analýzu společnosti Metrostav, a.s. V první části, která je teoretická, vymezuji metody používané ve finanční analýze. Ve druhé části, praktické, nejprve uvádím konkrétní informace o společnosti a poté aplikuji metody finanční analýzy. Provádím externí finanční analýzu, neboť nemám k dispozici konkrétní informace o činnosti podniku. Na závěr shrnuji výsledky analýzy a hodnotím vývoj společnosti.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses