Finanční analýza společnosti EuWe Eugen Wexler ČR, s.r.o. - Korbel, Tomáš (2009)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti EuWe Eugen Wexler, jež je významným výrobcem plastových dílů pro automobilový průmysl. Patří k největším dodavatelům výrobků do evropských automobilek. Sledované období pro finanční analýzu bylo od roku 2003 do 2008. Primárně jsem se zaměřil na hodnocení výsledků v roce 2008, kdy se v posledním kvartále tohoto roku začala projevovat světová hospodářská krize, která měla značný dopad na automobilový průmysl.