Finanční analýza společnosti EuWe Eugen Wexler ČR, s.r.o. - Korbel, Tomáš; Kopalová, Helena; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je zhodnocení finanční situace společnosti EuWe Eugen Wexler, jež je významným výrobcem plastových dílů pro automobilový průmysl. Patří k největším dodavatelům výrobků do evropských automobilek. Sledované období pro finanční analýzu bylo od roku 2003 do 2008. Primárně jsem se zaměřil na hodnocení výsledků v roce 2008, kdy se v posledním kvartále tohoto roku začala projevovat světová hospodářská krize, která měla značný dopad na automobilový průmysl.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses