Kulturní a přírodní dědictví Rakouska UNESCO a cestovní ruch - Mrázková, Tereza; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem diplomové práce je zjistit, jestli mají rakouské památky ze Seznamu světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO vliv na cestovní ruch v zemi. Práce je rozdělena do dvou větších úseků. První část se zabývá charakteristikou země, její ekonomikou a cestovním ruchem. Druhá část se věnuje analýze kulturního dědictví UNESCO v Rakousku. Popisuje rakouské kulturní památky, uvádí statistická data o cestovním ruchu v daných regionech a o jeho vývoji.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Rakousko; kulturní dědictví; cestovní ruch; diplomové práce; Austria; cultural heritage; tourism; master's theses