Riadenie cash-flow v nadnárodnej korporácii - Oravčík, Vladimír (2009)
Témou bakalárskej práce je Riadenie cash-flow v nadnárodnej korporácii. Cieľom tejto práce je preskúmať riadenie likvidity a cash-flow v spoločnosti L'OREAL ČR. Práca je zameraná na ukazovatele likvidity. Je v nej rozanalyzovaný vývoj čistého pracovného kapitálu a jeho potreby ako aj vývoj výkazu cash--flow. Pomocou vývoju týchto ukazovateľov a výkazov bola zhodnotená situácia podniku. V závere sa práca zameriava na riadenie peňažných prostriedkov. Porovnáva riadenie peňažných prostriedkov pomocou teoretických modelov a cash-poolingu.