Riadenie cash-flow v nadnárodnej korporácii - Oravčík, Vladimír; Mikovcová, Hana, 1959-; Donát, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Témou bakalárskej práce je Riadenie cash-flow v nadnárodnej korporácii. Cieľom tejto práce je preskúmať riadenie likvidity a cash-flow v spoločnosti L'OREAL ČR. Práca je zameraná na ukazovatele likvidity. Je v nej rozanalyzovaný vývoj čistého pracovného kapitálu a jeho potreby ako aj vývoj výkazu cash--flow. Pomocou vývoju týchto ukazovateľov a výkazov bola zhodnotená situácia podniku. V závere sa práca zameriava na riadenie peňažných prostriedkov. Porovnáva riadenie peňažných prostriedkov pomocou teoretických modelov a cash-poolingu.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; likvidita; bakalářské práce; liquidity (economics); bachelor's theses