Příčiny a průběh hospodářské krize v Zimbabwe - Štochlová, Karolina; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Zimbabwe se v roce 2009 nachází v možná nejhlubší depresi dnešního světa, spojenou s katastrofickými dopady na místní obyvatelstvo, která má nesčetné množství politických, sociálních, ekonomických, rasových a dalších aspektů. Ekonomickou situaci charakterizuje míra nezaměstnanosti přes 90 procent, měna bez reálné hodnoty a většina obyvatel žijící pod hranicí chudoby.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Zimbabwe; bakalářské práce; Zimbabwe; bachelor's theses