Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a. s. - Krušinová, Viktorie (2010)
Cíl práce je provést finanční analýzu společnosti Pivovary Staropramen a.s. se zaměřením na posouzení finanční situace. Skládá se ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická se zabývá vysvětlením použitých metod. Praktická část se věnuje zpracováním a interpretací výsledků činností podniku z let 2004-2008.