Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen, a. s. - Krušinová, Viktorie; Kopalová, Helena; Adam, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cíl práce je provést finanční analýzu společnosti Pivovary Staropramen a.s. se zaměřením na posouzení finanční situace. Skládá se ze dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická se zabývá vysvětlením použitých metod. Praktická část se věnuje zpracováním a interpretací výsledků činností podniku z let 2004-2008.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses